מתכון מנצח טעים ובריא לסלט קינואה קר:

מרכיבי המתכון :
2 כוסות קינואה – שוטפים היטב 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות נענע קצוצה 8 בצלים ירוקים קצוצים
3 פלפלים אדומים חמוציות
פקאן סיני או אגוזי מלך 2 בצלים קצוצים (אפשר גם בצל סגול)
מלח ופלפל לימון
כף שמן זית חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל בשמן עד השחמה, ומוסיפים את הקינואה. מתבלים עם מעט מלח ופלפל.
על כל כוס קינואה מוסיפים כוס וחצי מים. מקררים את הקינואה. מוסיפים את הירקות ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את החמוציות והפקאן סיני או האגוזים. מטבלים בשמן זית, מלח לימון וחומץ לפי הטעם.

בתאבון
חגי דן נטורופת והרבליסט קליני מוסמך
לייעוץ נטורופתי וסיוע בהתמודדות עם בעיות רפואיות צרו קשר עכשיו

חגי דן I נטורופת והרבליסט מוסמך
סגירת תפריט