7 תחליפי חלב טבעיים קלים להכנה:

 

  • חלב שקדים/ קשיו עם סירופ מייפל – להשרות לילה במים לסנן ולשטוף, לשים בבלנדר עם כוס מים, וכף סירופ מייפל לאחר הבלנדר לסנן עם בד סינון למזוג לכלי אחסון ולשמור במקרר.
  • חלב קוקוס עם אוכמניות ותותים – שבבי קוקוס להשרות במים לכמה שעות ולהוסיף את האוכמניות והתותים לבלנדר ולסנן דרך בד סינון ניתן לשתות או להוסיף לשייק. לשמור במקרר
  • חלב אורז עם קינמון – להשרות ללילה לייבש להוסיף לבלנדר ולהוסיף מעט קינמון ומעט מלח לסנן דרך בד ולשמור במקרר.
  • חלב מאצה עם שיבולת שועל – לשים בבלנדר לא חשוב אם דק או גס להוסיף מאצה לא יותר מדי לאחר מכן לסנן עם בד סינון למזוג לכלי אחסון ולשמור במקרר
  • חלב סויה ווניל גרגירי: סויה טריים ולבנים להשרות ללילה לאחר מכן לשים בבלנדר ובסיום להכניס לסיר ולבשל עד להרתחה לאחר מכן להוריד ולבשל על אש קטנה 15-20 דקות לאחר התקררות להוציא את הקורם ואז להוסיף תמצית ווניל. לאחר הבלנדר לסנן עם בד סינון למזוג לכלי אחסון ולשמור במקרר
  • חלב סומסום: להשרות במים לכמה שעות לשים בבלנדר עם 2 תמרים לסנן דרך בד סינון-
  • חלב קינואה עם תפוחים : להשרות כמה שעות את הקינואה לאחר מכן להוסיף לבלנדר עם מיץ תפוחים טבעי, לסנן דרך בד סינון ולשמור במקרר.

 

פשוט וקל בתיאבון

חגי דן I נטורופת והרבליסט מוסמך
סגירת תפריט